Haberler

WAVES PLATFORM ETHEREUM GEÇİDİNİ AÇTI

ETHEREUM Ağ geçidi (gate away), kullanıcıların ETH’yi depolamasına ve DEX üzerindeki diğer ASSETLER ile ticaret yapmasına olanak tanıyacak.

Bitcoin, USD ve EUR ağ geçitlerini başarılı bir şekilde başlattıktan sonra, Waves artık lite istemcisinde bir Ether ağ geçidi uygulayarak merkezi olmayan borsa için daha fazla olanak açtı.

Ethereum geçidi mevcut bit coin gateaway ağ geçidine benzer şekilde çalışacak. kullanıcılar ETH’yi depositte belirtilen adrese gönderecek ve bunun karşılığında bir Waves platform uzerınde ether token alacak. Bu tokenler Eter ile 1: 1 desteklenecek ve her an ether olarak çekilebilecek ve borsada işlem yapılabilecektir.

Bu arada, etherler Waves blok zinciri ekosistemi içinde kalırken, Waves ETH tokenlerı güvenli bir şekilde depolanabilir ve Waves ağının hızı ve düşük maliyetiyle aktarılabilir. Özellikle, WBTC (yani waves platform üzerindeki bitcoın token) ve WAVES’in kendisi de dahil olmak üzere diğer Waves tokenleri ticaret yapmak mümkün olacaktır. Bu işlem, kullanıcıların ETH’yi peer-to-peer olarak DEX üzerinde, BTC, WAVES, USD ve EUR karşısında ve başka herhangi bir token ile ticaret yapabilecekleri anlamına geliyor. Waves’in merkezileştirilmiş sipariş eşleştirmesi sayesinde, DEX geleneksel bir değişim hızına yaklaşırken blok zinciri güvenliğini de sağlamaktadır.

Waves CEO’su Sasha Ivanov, “Waves müşterisine başka bir ağ geçidi eklemekten memnuniyet duyuyoruz,” dedi. ‘Ethereum, bitcoinin ardından en önde gelen blok platformudur ve kullanıcılara merkezi olmayan bir exchange’de ETH ticaretinde bulunma fırsatı sunmak önemlidir. Süreçte, daha çok para geçidi ekleyerek ve sadece ticareti değil, direkt olarak bir dizi kripto para birimi toplayan Waves crowdsales’lere izin vereceğiz. ”

Ethereum (ETH) geçidi WAVES LİTE CLİENT’te işleme başlamıştır.

kaynak:https://blog.wavesplatform.com/waves-launches-ether-gateway-c5b2b2579991

AztecGoldHero

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir