Waves

WAVES PLATFORMDAKİ İCO’LAR

Merhabalar,

Çoğumuz, özellikle yeni olanlarımız ICO’ları bitcointalk.org üzerinden takip ediyoruz. Ancak çoğu şirket yada kuruluş icolar için bitcointalk.org üzerinde tanıtım sayfası açmıyor. bu durumda da bazı önemli icolar gözden kaçmış oluyor.

WAVESGO

adresinde Waves Platform üzerinde çıkacak yeni ICO ları ve devam etmekte olan ICO’ları ve ıconun ne kadarının tamamlandığını bulabilirsiniz.

coinschedule kripto dunyasındakı tüm icoları gösterirken wavesgo sadece waves platormda olacak icoları gösteriyor.

kişisel tavsiye olarak herhangi bir ico ya yatırım yaparken iyi araştırmanızı öneririm. örneğin devam etmekte olan SURETLY ICO’su (https://www.coinschedule.com/projects/1205/suretly-ico.html) yada (https://bitcointalk.org/index.php?topic=1879035.0) size bitcointalk.org duyuru sayfası, facebook twitter, vb sosyal medya iletişimlerini verirken bazı icolar sadece bir web sitesi gösteriyorlar. web sitesi kurmanın ne kadar basit oldugunu düşünürsek ico ların da gercek yada dolandırıcı olup olmadıklarını yada projenın ne kadar ciddi olduğunu anlamak zor oluyor. bu nedenle yatırım yaparken iyi araştırmanız gerekmektedir.

Bir kişinin tüm ıcoları takip etmesi çok zor hatta imkansız olacağı için yaptığınız araştımaları takip ettiğiniz icoları da komunite ile paylaşmanız önemlidir.

 

DEVAM ETMEKTE OLAN İCO’LAR

Suretly

Monsterbyte

Golden Fleece

The Memessenger

Oceanlab

BAŞLAYACAK OLAN ICO’LAR

Monkey Capital —3 gün sonra

onG-Coin ———-6 gün sonra

Impak Coin ——–tarih belli değil

 

yeni icolar oldukça güncellenecektir….son guncelleme tarihi 08,08,2017

AztecGoldHero

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir