Haberler

KUNA’dan Waves Platforma İCO Servisi

KUNA waves platformda ICO-as-a-Service hızmetı ıcın coın cıkartıyor.

Ukrayna kripto borsası, merkezi işlerinde ek hizmet olarak güçlü halka arz işlevselliği oluşturuyor.

Kripto borsası Kuna.io, herkesin waves platform üzerinde bir blokchaın halka arz başlatmasını kolaylaştıracaktır.

ICO’lar son derece popüler olduklarını kanıtlarken, yüz milyonlarca doların blokchaıne dökülmesine karşın, yatırımcıların düzgün ve güvenli bir şekilde birden fazla para birimi cinsinden fon toplamak için teknik masrafları bulunmaktadır. Kuna, mevcut alışverişinde yeni işlevler kullanarak bu sorunu çözecektir.

Waves ile ortaklaşa olarak Kuna ekibi tarafından yeni girişimlerini tanımlamak için kullanılan bir terim olan ICO-as-a-Service’yi ve ayrıca Platform olarak ICO’yu sunacak. Bu, müşterilerin Kuna değişim platformunu kullanarak waves platform üzerinde ICO’lar başlatmalarına olanak tanıyacak.

ICO yapımcıları, Waves platformu üzerinde tokenlerini oluşturup bunları Kuna’ya depolarlar. Ardından, toplamak istedikleri minimum ve maksimum finansman da dahil olmak üzere Kuna üzerinde halka arz şartlarını belirleyeceklerdir. Yatırımcılar daha sonra verilen şartlar altında tokenleri satın alabilirler.

Bu, ICO’lara düşük maliyetli ve zahmetsiz bir yaklaşımda bulunarak blok zinciri temelli bağış toplama konusundaki engeli daha da azaltmaktadır. Kuna bu hizmetten ücret almayacak, bunun yerine tokenlerin borsadaki işlem hacimlerinden yararlanacaktır. ICO’yu takiben ticaret ve dağıtım tamamlandıktan sonra başlangıçta alış satış( yanı borsa işlemleri) ayrı bir sayfada gerçekleşecek ve gerekli incelemeler yapıldıktan sonra gerekli işlem hacimlerine ulaşan tokenler Kuna.io ana  borsa listesinde listelenecekler.


Kuna, ICO’sunu 2015 yılında gerçekleştirdi ve şu anda bu gelişmeyi finanse etmek için Waves’de Secondary Coin Offering (SCO)- ikincil coin satışı düzenliyor. Daha fazla bilgi için https://kuna.io/sco adresini ziyaret edin.

 

not: duyuruyu biraz açayım. örnek olarak waves platformda bır ıco yapmak ıstıyorsunuz. ve bu ıcoda bırden fazla coın kabul edeceksınız. normalda bu ıslem ıcın her bır coıne ayrı coldwalet cuzdan acmanız gerekır. her bırıne gelecek coınlerı hesaplamanız gerekır. (kım gondermıs ne kadar gondermıs hangı coın gondermıs. cok uzun ıs.) tum bunları ayarladıktan sonra ıcoyu bıtırıp mıllete tokenlerını dagıtmanız gerekecek. ya tek tek kım ne kadar gondermısse ona gore yapacaksınız. teknık ve programlama bılgınız varsa otomasyona baglayacaksınız onu. ve her bır kullanıcıya waves platform uzerınde program aırdrop yapacak. ve tum bunlar hem programcı malıyetı hem transfer malıyetı hemde zaman malıyetı olarak gerı donecek sıze.

 

kuna exchange ıse halka arz ıcın bır platform kuracak. sız waves platformda yarattıgınız xxx coını kuna nın platformuna gondereceksınız. platformda halka arz şartlarını belırleyeceksınız. en az en fazla gıbı. ve ınsanlar kuna platforma gırıp sızın ıco ya aıt tokenlerı ıstedıklerı para bırımı ıle alacaklar. btc waves etc eth xrp vs vs… ve toplanan para sızın kuna hesabınıza gececek. ıco bıttıkten sonra. dağıt dıyeceksınız. ve herkese gonderdıgı para kadar yaratmıs oldugunuz token gonderılecek.

yanı kuna platform hayata gectıgınde waves uzerındekı ıco sayısı cıddı mıktarda artabılır ve halka arzın ve token yaratmanın cok kolay oldugu waves platformun kuna ıle ortaklasa calısması ıle halka arzlar cok ama cok daha kolay olacak.

 

AztecGoldHero

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir