Haberler

BURGER KİNG WAVES PLATFORMDA TOKEN ÇIKARTTI !!!

Burger King Russia’ın sadakat programı için Waves Platformu’nu kabul etmesi, Distributed Ledger Teknolojisinin Burger ve patates gibi ana akım haline geldiğini gösteriyor.

Fast food devi Burger King Russia, Waves platformunda yeni bir sadakat programını duyuruyor. Burger King  amiral gemisi Whopper Sandviç burgeri adını taşıyan -Whoppercoin- müşterileri alımları için ödüllendirmede kullanılacak ve yeterli miktarda Whoppercoin karşılığında Whopper burger satın almak için kullanılabilir olacak.

Girişim Burger King Rusya tarafından yürütülüyor. 1 milyar coinlik bir arz ile zaten bir token çıkartılmış durumda (gerekirse daha fazla token çıkartılabilir). Müşteriler harcadığı her ruble için bir Whoppercoin (1 USD = 59 RUB) ve 1,700 Whoppercoins  karşılığında Whopper burgeri alabilecek. Buna ek olarak, bir token olan Whoppercoin, çevrimiçi olarak serbestçe aktarılarak ticaret yapılabilir – yani müşterilerin ödüllerini kaydedebilir, onları arkadaşlarına gönderebilir veya yeni alıcılara satabilir. Burger King Russia, önümüzdeki ay hem Apple Store’da hem de Google Play’de bir uygulama yayınlayacak.

Whopper yalnızca 90 farklı ülkedeki insanların sevdiği burger değil, aynı zamanda bir yatırım aracıdır. Tahminlere göre, kripto coın fıyatı katlanarak artacak. Burger King Rusya Dış İletişimi Başkanı Ivan Shestov, “Şimdi Whoppers yemek yeme yarın maddi refah için bir stratejidir” dedi.
“Burger King Rusya’nın Sadakat programı başlatma ve Whoppercoin dağıtımı için bir platform olarak Waves’i seçtiğine sevindik. Bu kararın Rusya’daki blok zincir teknolojisini geliştireceğinden ve geniş bir kitleye faydalarını ve olanaklarını tanıttıracağından eminiz, “diye ekliyor Waves Platform’un CBDO’su Max Pertsovskiy.
Yazar Notu: şu an duyuruya göre 1 whopper 1700 Whoppercoin ıle alınabılecek ama tokenın fıyatının artması ıle bu rakam doğal olarak düşecektir. dex te fıyatını takıp edın derım. sımdılık fıyatı fazla.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir