Waves Üzerindeki Emtia'lar

MyTrackNet- Waves ICOHUB yarışması kazananı !!!

MyTrackNet

Değer verdiğiniz ve kaybolan tüm fiziksel eşyalarınızın en iyi bulucusu.


MyTrackNet, kaybolan bir eşyayı bulmanıza yardımcı olacak nihai bir uygulamadır. Hayatınızı kolaylaştırmaya ve hiçbir şeyin kaybolmadığı bir dünya yaratmaya kendimizi adamış durumdayız.

Bu nedir ve nasıl çalışır?

MyTrackNet, Bluetooth izleyicisine sahip olan herkes tarafından kullanılabilirken aynı zamanda Bluetooth izleyicisine sahip olmayan kişiler tarafından da kullanılabilen bir platformdur. Uygulamayı indirmeniz ve hesabınızı kaydetmeniz yeterlidir. CrowdGPS adı verilen bir özellik sayesinde, kullanıcılara bir veri tabanı aracılığıyla kaybolan bir öğenin yakınında olduğu bildirilir; ayrıca, öğenizin konumunu üçgenleştirir ve kayıp eşyanızın nerede olduğunu belirler.

MyTrackNet, herkesin kendi ödülüne sahip olduğu belirli bir ödül sistemi kullanıyor. MyTrackNet sıklıkla ağa katkıda bulunan kullanıcıları, ağın kapsama alanını ve verimliliğini güçlendiren TrackNetTokens ($ mTNT) göndererek ödüllendirir. Daha ilgi çekici olan şey, kullanıcılar kaybolan veya çalınan mal karşılığında bir ödül de verebilir. Başka bir deyişle, herkes ödülünü alır. token, herhangi bir kripto (örneğin, Bitcoin, Waves Ethereum e.t.c) veya fiat para birimleri için değiştirilebilir. Sistem, ağa katılan her kullanıcıya ödüllendirecektir!

 

Ne bulabiliyor?

Araban olabilir mi? evcil hayvan olabilir mi? yada değerli küçük eşyalar ? , bu “sayısal deha” uygulamasıyla her şey bulunabilir! Var olan her şeyi elle takip edebilir. Varolan herhangi bir Bluetooth izci cihazıyla uyumlu birleştirilmiş bir Ağdır. MyTrackNet hayal edebileceğiniz her öğe için herkes tarafından kullanılabilir. Kelimenin tam anlamıyla herkes için uygundur. Değerli şeylerini kaybetme eğiliminde olan genç kuşaktan, hırsızlığa maruz kalmış kişilere, yoğun iş programlarından ve hatta ekstra gelir isteyen insanlardan dolayı eşyalarını kaybetme eğiliminde olan işadamlarına ve kadınlara.

 

MyTrackNet nasıl benzersizdir?

İzleyicilerinin cihaz marka ve özellikleri olmasına rağmen, MyTracketNet herkes tarafından katılan ücretsiz bir şebekedir. MyTracknet’in limiti yoktur. Dijital teknoloji ile arama ve bulmanın etkili ve kullanışlı bir şeklidir. Kayıp eşyanıza doğru yol tarifleri sağlar! Dahası, MyTrackNet uygulaması zaten bir Bluetooth izleyici cihazına sahip olanların aynı şekilde ve cihazlarının uygulamalarında halihazırda var olan aynı özellikleri (öğeleri bulma, sinyal verme, bip sesi tonunu e.t.c çalma) ile kullanılabilir.

MyTrackNet, nesnelerin anında keşfedilmelerini sağlamak için nesneler için dijital bir kimlik vermek üzere yapılandırılmıştır. IPhone, iPad, MacBook ve Windows ve android telefonlar gibi Apple iOS Aygıtları gibi bir akıllı telefon aygıtı olan herkes tarafından kullanılabilir.

Yanlış veya kaybolan eşyaları aramaktan vazgeçin ve MyTrackNet‘e göz atın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir