Haberler Waves

digilira.com – Çok yakında Waves blok zinciri üzerinde Türk Lirası geçidi açılıyor.

Digilira nedir?

Digilira, Türk Liranızı kripto para birimine dönüştürerek uluslararası piyasalarda Türk Lirası ile işlem yapmanızı sağlayan bir platformdur.

Nasıl Çalışır?

Digilira, Waves Platform üzerinde çalışacaktır. Digilira Teknoloji A.Ş’nin hesabına gönderilen Türk Lirasına karşılık olarak üretilmiş olan sanal lira adresinize gönderilecektir ve Türk Lirası ile önce Bitcoin alma ve yüksek komisyon ödeme sorunlarına çözüm sunacaktır.

Reel Türk Liralarının sanal karşılığı her zaman 1:1 olacak ve digilira her ikisi arasında geçit görevini üstlenecektir.

—AVANTAJLAR—

Yüksek Komisyonlardan Kurtulun

Bugün merkezi bir borsada ortalama %0.4 komisyon ödenmektedir. 10Bin lirası olan bir kişi yerel borsalardan Bitcoin aldığında 40 Türk Lirası komisyon ödemektedir. Alınan Bitcoinlerin başka bir altcoine dönüştürülmesi, sonrasında tekrar Bitcoin ve Türk Lirasına dönüştürülmesi süreci boyunca yaklaşık 200 Türk Lirası komisyon ödenmektedir.

digilira.com aracılığı ile Waves Platform’un sunduğu merkezsiz borsada işlem yapıldığında işlem başına sadece 0.003 WAVES, yaklaşık “5 kuruş” ödenmektedir.

Bitcoin’e Bağımlı Kalmayın

Bugün yerel borsalardan Türk Lirası ile Bitcoin dışında alım/satım yapabileceğiniz sınırlı kripto para birimi vardır.

digilira.com aracılığı ile Türk Lirasını kullanarak Bitcoin, Ethereum, Waves, Litecoin, Zcash, MobileGo, WavesGo, Encryptotel, Primal Base gibi dolaşımdaki bir çok kripto para da Türk Lirası ile alınıp satılabilecektir.

Vakit Nakittir
Özellikle hızlı hareket etmek istediğiniz, piyasaların çok dalgalı olduğu günlerde yerel borsalardan Bitcoin alarak başka borsalara gönderme sürecinde çok zaman kaybedilmektedir. Hem Bitcoin’in transfer süresi hem de istediğiniz kripto para birimlerinin yerel borsalarda satılmıyor olması hızlı hareket etmek durumunda olduğunuz zamanlarda kayıplara yol açabilmektedir.

digilira.com aracılığı ile Türk Lirası ile Waves Platform üzerinden kısa sürede, istenilen kripto para birimi alınıp satılabilecektir. Böylelikle farklı borsalarda çok daha hızlı işlem yapmak mümkün olacaktır.

Merkezsiz Borsa
Özellikle hareketli günlerde kullanıcılar verilen emirlerin gerçekleşmemesi, önceden planlanmamış site güncellemeleri, sitenin geçici olarak erişime kapanması gibi sorunlardan sık sık şikayet etmektedirler.

digilira.com aracılığı ile tüm işlemler Waves Platform’un sunduğu merkezsiz borsa ile yapılacağından dolayı yukarıda bahsedilen problemler ortadan kalkacaktır.

Şeffaflık
Merkezi borsa kullanıcıları zaman zaman borsaların hacimlerini şişirdiklerinden bahsetmektedirler.

digilira.com aracılığı ile yapılacak tüm takas işlemleri blok zincirine işlenecek ve kullanıcılar Türk Lirası ile yapılan gerçek hacimleri görüntüleme imkanına sahip olacaklardır.

Güvenlik
Tüm merkezi borsalarda kripto paralarınızın özel anahtarları borsalar tarafından tutulmakta ve olası siber saldırılarda borsalar bu özel anahtarları çaldırabilmektedirler.

digilira.com aracılığı ile merkezsiz borsada işlem yapılacağından dolayı, tüm kripto varlıklarınızın kontrolü sizin elinizde olacaktır. Digilira Teknoloji A.Ş Türkiye Cumhuriyeti’nde, yasal mevzuatlar çerçevesinde hizmet veren, vergisini ödeyen bir kuruluş olarak hizmet verecektir.

—HİZMETLER—

digilira.com‘da para yatırma ve para çekme hizmetleri dışında kullanıcılar,

  • Birden fazla Waves adresini site üzerinden tanımlayabilecek,
  • Geçmiş ve mevcut bakiyelerini grafiklerle inceleyebilecek,
  • Türk Lirası ile yapılan tüm takas geçmişlerini görüntüleyebilecek,
  • Takas işlemlerindeki kar-zarar analizlerini yapılabilecek,
  • Türk Lirası ile işlem yapılan tüm kripto paraların günlük en yüksek, en düşük, ortalama ve anlık fiyatları ve manipüle edilmemiş hacim bilgilerine ulaşabilecektir.

 

Gelişmelerden ve açılışımızdan haberdar olmak için
www.digilira.com ‘a
mail adresinizi bırakmayı unutmayın.  Wink

 

Görüş ve önerileriniz bizim için önemlidir – [email protected]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir