Waves Üzerindeki Emtia'lar

MY TRACK NET —WHITE PAPER—

Yönetici Özeti

Blockchain teknolojisi insanlığı bir sonraki seviyeye taşımak için, potansiyelini özgürleştiren bir araç olarak gelmiştir. merkezsiz küresel kripto paralardan akıllı sözleşmelere ve sıfır bilgi teknolojisine,
blockchain teknolojisi önümüzdeki on yılda dünyayı değiştirmeye emindir. Ancak,
bugün var olan teknoloji ile cözülebilecek kesin problemler var, mainstream şifreleme becerisini başlatmak için bir ihtimal de adaptasyondur.

Bu sorunlardan biri, MyTrackNet tarafından ele alınmaktadır. Katılımcıları teşvik etmek için blok zincir teknolojisini kullanan küresel bir kayıp ve kayıp eşya bulma ağı. MyTrackNet, CrowdGPS özelliklerinde her Bluetooth izleyicisinin gücünü tek bir birleşik ağ da birleştirerek devrim yaratmayı hedefliyor.

Bir MyTrackNet kullanıcısı bir aygıtı kaybettiğinde veya bir yerde unuttuğunda, ağ katılımcılarına katkıda bulunmaya teşvik etmek adına kayıp eşya için bir ödül koyabilir. MyTrackNet, Bluetooth izleyici cihazı olmayan bir öğeyi kaybeden insanlar için de manuel girişlerle birlikte çalışabilir. Sadece bilinen son yeri, fotoğrafı ve bilgilerini vermesi yeterlidir.
Mytracknet , şebekeyi artırmaya yardımcı olan, kapsama alanı, yoğunluk ve verimlilik gibi yada sadece arka planda bluetooth acık bırakarak cıhazlarının kayıp materyalleri taramasına yardım edenleri teşvik için waves tabanlı olan MTN tokeni ödül olarak verirken blockchain’i kullanır. Daha önce de belirtildiği gibi, kullanıcılar kayıp materyalleri için yada kayıp materyallerini bulan kişiler için bir ödül belirleyebilirler.
Mytracknet, Waves ICOHUB yarışmasının galibidir ve Waves Platform tarafından verilen token yayınlama teknolojisini,dağıtım ve merkezi olmayan ticareti (DEX) kullanacaktır. Sezgisel kullanıcı arayüzü, etkin topluluğu ve uzman ekibi yüzünden WAVES Platformu’nu seçtik .

Giriş

Hepimizin karşı karşıya olduğu hırsızlık kayıp eşya hatta kayıp kişi gibi sorunlara çözüm olarak MyTrackNet birleşik ağ oluşturuyor. İsteyen herkes MyTrackNet ücretsiz uygulamasını indirerek ağa katılabilir.Dünya üzerinde Bluetooth teknolojisine dayalı 15 milyondan fazla cihaz (küçük anahtar sahipleri) değerli eşyaları izlemek için satıldı. Ve hali hazırda Bluetooth izleme cihazı satan birçok şirket var ancak bu şirketler networklerini kitliyor ve sadece kendi markalarını kullanan kişilere ulaşılabilir yapıyor. Ancak MyTrackNetin ağ özellikleri markası ne olursa olsun her marka cihazı destekler.

MyTrackNet uygulamasının kendi tokenine dayalı yenilikçi ödüllendirme sistemi kullanıcılara birçok teşvik uygular. Kişiler kendi izleyici cihazları olmasa bile ağa katılıp katkıda bulunarak ödül alabilirler.

 

Bluetooth İzleme Cihazları

Giriş

Bluetooth izleyici, hafif ve küçük bir cihazdır (genellikle anahtarlıklardadır), bozuk para boyutunda bir pille aylarca hatta yıllarca çalışabilirler. İzleyici, Bluetooth aracılığıyla kullanıcının akıllı telefonuna bağlanır ve, köpeğe, bisiklete veya başka herhangi bir değerli öğe / evcil hayvan / kişiye takılabilir, Bluetooth kapsamı dahilinde bulunduğunuz sürece takılı olduğu nesnenin nerede olduğunu gösterir. Bluetooth izleyiciler genellikle çeşitli nedenlerle GPS izleyicilere göre daha üstün sayılır. Uygun fiyatı, daha küçük boyutu ve daha uzun pil ömrü (GPS Sistemlerin pilleri yalnızca birkaç saat yada birkaç gün kadar sürer) ile kullanıcılara daha cazip gelir. Bi kişiye yada evcil havyada takılabildiği için ve bunların üzerinde aylarca kalabildiği halde GPS cihazlarda olduğu gibi aylık abone ücreti gerekmez.

CrowdGPS

Bluetooth izleyiciyi önemli bir şeye bağlayarak,konumunu sürekli bilirsiniz ve bulunduğu yerden geri alabilirsiniz. Görüş alanınız dışında olsa bile. Bununla birlikte, öğeniz sizin bluetooth alanınızdan çıktığında ne olur? Peki Bluetooth kapsamından, onu kaybettiğin için mi yoksa biri çaldığı için mi çıktı? Bazı izleyiciler “CrowdGPS” adlı bir özelliğe sahiptir. CrowdGPS aracılığıyla kullanıcı öğenin kaybolduğunu veri tabanı aracılığıyla aynı ağdaki her kullanıcıya iletir. herhangi biri kayıp eşyanın yakınından geçerse yeni konumla geri bildirim eşya sahibine otomatik olarak gönderilir.

 

Kusurlar

Mevcut CrowdGPS sistemlerine bakarsak, iki ana sorunla karşı karşıya kalırız.
Yakında değiştirilecek Bluetooth v4.2 kapsamı yeterince geniş değil:

1. Mevcut şebekeler mümkün olan en geniş şebekeyi ve coğrafi kapsama alanını sağlayamıyor, çünkü ağ sadece aynı marka ve doğal olarak sınırlı sayıda cihazla sonuçlanan aynı şebeke altında faaliyet gösteren bluetooth cihazlar olduğu için ve daha az şansla sonuçlanan kayıp bulma ile sonuçlanıyor.

2. Bluetooth tracker sahibi olmayan kullanıcılar için cihaz sahibi kullanıcılara ağa katılarak yardım etme gibi bir özelliklerinin olmaması. Şebekedeki daha az kişi, coğrafi kapsamın daha az olması anlamına gelir. Kayıp nesneleri bulma olasılıklarını azaltır.

 

MyTrackNet

MyTrackNet, sadece bluetooth izleyici cihaz sahiplerine değil bir eşya yada kişi kaybeden herkes için bir platformdur. Takipçi cihazla gelen aplikasyonların aksine, MyTrackNet tamamen benzersiz bir deneyim sunar. MyTrackNet izleyici cihazı olmayan kişilere ağa katılarak çığır açan ödül sisteminden faydalanmalarını sağlarken hikayelerini internet ortamında paylasmalarını da sağlar. MyTrackNet
Tüm tracker cihaz sahiplerini tracker dan bağımsız olarak tek bir global ağda birleştirmeyi hedefliyerek en büyük sorun olan kapsama alanı sorununa Crowd GPS ile çözüm olmayı hedefliyor.

 

MyTrackNet mevcut mılyonlarca tracker cıhaz sahıplerını birleştirirken cihaz sahibi olmayanlarıda ağa katılmaya teşvik ediyor. MyTrackNet gerçek anlamda crowdGPS olan tek ağ olacak.

MyTrackNet’in Uygulama yapısı

MyTrackNet uygulaması başlangıçta android tabanlı olarak yayınlanacak. İleride kolayca taşınabilecek Java ile geliştirilecek. akıllı telefonlar ve IOS ve MS Windows işletim sistemlerine dayanan tabletler de olacak.

 

MyTrackNet uygulaması üç yapı taşı için tasarlanıyor.
(Şekil 1)

Bluetooth çekirdeği,

Bluetooth çekirdeği akıllı telefon cihazının bluetooth bileşenine müdahale etmek için yerleşik java kitaplıklarını kullanmaktadır. 5 inci sürüm olarak bluetooth protokulunun önceki sürümleri ile uyumlu olacak. Bluetooth çekirdeğinin temel görevi, belirli zaman aralıklarında Bluetooth cihazları için site anketi oluşturma ve MAC protokolünün MAC adresi, cihaz türü, Satıcı Kimliği, güç sinyali vb. Gibi genel bilgileri toplamasıdır. Bu cihazlardan herhangi biriyle eşleştirilmesine gerek kalmadan, saha anketi gerçek zaman açısından pratik olacaktır. Toplanan veriler WebNet yapı taşına aktarılmaktadır.

 

VenAPI
Uygulamanın VenAPI yapı taşı 3. taraf bluetooth izci satıcılarına gerekli API’yı (Uygulama Program Arayüzü) sağlar ve böylece 3. taraf tedarikçilerin uygulamaları MyTrackNet uygulamasına kolayca entegre edilebilir.

 

WebNet yapı taşı
WebNet yapı taşı, Bluetooth çekirdeğinden gönderilen veriler için bir önbellek bellek kullanır; kopyaları atmaya ve kaydedilen verilere zaman damgaları ve coğrafi koordinatlar vermeye özen gösterir. Web sunucusu ,bir Web sunucusunda Veritabanı Odaklı Uygulamaya aktarıldıktan sonra, WebNet bir internet bağlantısı tespit ettiğinde (Wi-Fi erişimi veya mobil veri yoluyla), önbellek belleği silinir. Bu yolla, ana akıllı telefon aygıtı için gereksiz bir bellek çakışması olmayacaktır.

Bir web sunucusu açısından hem VM platformları hem de Bulut Servis sağlayıcıları için sorunsuz kurulum özelliklerine sahip bir veritabanı odaklı uygulama geliştirilecek. Bu, güvenilir çevrimiçi yeteneklere sahip yüksek hızda internet erişimi olan müşterilere sağlanacaktır. Web uygulaması, hızlı gelişme ,kolay ve güvenli dağıtım için Django çerçevesinde bir VMC yaklaşımı ile geliştirilecektir. Web uygulamasının ardındaki mantık, en verimli gerçek zamanlı yanıtta RDB manipülasyonunun zaman tüketimini azaltan bir algoritmaya dayanır.
Ayrıca, veritabanına serbestçe giriş yapmak için bir Bluetooth izleyici cihazını izlemeye çalışan bir istemci için seçenek olacaktır ve sadece ID’lerin MAC adresini sağlayarak cihazla ilgili bilgi isteyecektir.

MyTrackNet’in Eşsiz Özellikleri

MyTrackNet’in amacı, bir izleme cihazına sahip olsalar da olmasalar da, değerli bir mal kaybettiklerinde herkesin döneceği yer olmasıyla endüstrideki standartları belirlemektir. Bunu yapmak için, MyTrackNet aşağıdaki gibi bazı benzersiz özellikler sunuyor:

Birleştirilmiş Ağ
MyTrackNet platformu herkes tarafından erişilebilir durumdadır, piyasadaki entegre bir Crowd GPS ağıyla birlikte tek kayıp ve bulundu topluluğudur. İzleyici cihazlarıyla gelen uygulamaların aksine, MyTrackNet uygulaması yalnızca ücretsiz olmayacak, aynı zamanda herkesin sahip olabileceği izleyici markasına bağımsız olarak katılmaya ve hatta şebekeyi kendi Bluetooth izleyici cihazına sahip olmayan kişilere de genişletmeye teşvik edecektir . Kullanıcılar, Uygulamaya bir hesap kaydedecek, ağa katılacak ve (eğer istiyorlarsa) izcilerini eşleştirecek ya da kaybı için bir giriş ekleyebilecektir.

Ödül sistemi

Yenilikçi Ödüllendirme Sistemi, platforma katılmak için izleyici cihazına sahip olmayanların ilgisini çekecek ve diğer kişilerin kayıp öğelerini bulmalarını ve almalarını sağlayacaktır. Sistem, öylesine yürürken veya seyahat ederken ağa katılan kullanıcıları ödüllendirecek. Kullanıcılar, izci cihazı ve diğer öğeleri satın alabilecekleri veya sadece Bitcoin, Ethereum, Waves, Litecoin (veya başka herhangi bir kripto paylaşımı) veya USD & EUR için değiş tokuş yapabildikleri mytracknet tokeni ($ MTN) ile ödüllendirilecektir.

İkramiyeler

Kayıp eşya için ekstra ikramiye vermek gerekli değildir. Çünkü kayıp eşyayı arayıp bulan kişi zaten mytracknet tarafından ödüllendirilecektir ancak kayıp eşyaya ekstra ödül vermek eşyanın bulunmasını teşvik için önemlidir. MyTrackNet App kazanç elde etmek isteyen kişiler için kayıp eşyaları ve ikramiyelerini gösteren bir liste sunacak ve bu liste bluetooth ızcı cıhazı olan olmayan herkese açık olacak.

Manuel sorgulamalar

MyTrackNet, bu sekmede bluetooth ızcı cıhazı olmayan kayıp eşyalar için kullanılır. Kayıp eşya insan yada hayvanın fotoğrafını sokaklara asmak yerıne MyTrackNet uygulaması ile fotograf açıklama ve bılınen son noktanın kesın koordınatları ıle bır duyuru yayınlayabılırsınız. Bu bilgiler, daha fazla yardımcı olması için bu yere yakın kullanıcılara gösterilir. Bu özellikler, bir bluetooth izleme cihazı sahibi olanların yanı sıra hiç ilgileri olmayanların da, MyTrackNet ten karşılıklı yarar sağlayacak ve Crowd GPS ağımızı daha geniş ölçüde genişletmemize yardımcı olacaklar.

Sosyal profiller ve zorluklar

Her kullanıcı, uygulamaya giriş yapmak için yeni bir hesap açmak zorunda kalacaktır. Kayıt tamamlandıktan sonra bir kullanıcının profili otomatik olarak oluşturulur. Bu profilde, kullanıcı bir resim, bir ad ve bir biyo koyabilir ve diğer kullanıcılar, kullanıcının aktivitesi hakkındaki istatistikleri, bulunmuş / kaybolan öğelerin miktarı kullanıcının aldığı ödüller gibi özelliklerini görebileceklerdir. MyTrackNet en aktif kullanıcıları fazladan ödüller ile ödüllendirecek ve kullanıcılar başkalarına meydan okumak için bir lider tablosunda ilan edilecek. Benzersiz profil adı ile kullanıcı, başkasının kendisiyle etkileşimde bulunmak (el ile sorgular yapmak veya bir sohbet oturumu başlatmak gibi) için MyTrackNet platformunun her özelliği için tanımlanabilir.

Vizyon ve misyon

Mevcut muazzam pazarın çeşitli konularına çözümler sağlayacak bir platform yaratıyoruz. MyTrackNet ağı maksimum kapsama alanı sağlamak ve böylece değerli bir şey bulma ve alma şansını artırmak için tüm dünyadaki tüm kullanıcıları birleştirmeyi amaçlamaktadır.

MyTrackNet aşağıdakiler için bir platformdur:

Bluetooth izleme cihazı şirketlerinin Crowd GPS kullanıcılarının tüm mevcut ağları (15 milyondan fazla cihaz)

Hala bir Crowd GPS özelliği olmayan bir izleme cihazına sahip olan diğer tüm kullanıcılar (bu sektörde 40’dan fazla şirket var)

Başkalarına yardım etmek veya ödül avcısı olmak isteyen insanlar.

Takipçisi olmayan, kayıp eşyaları için manuel giriş yapmak isteyen insanlar.

Bluetooth upgrade

Çoğu akıllı telefonun kullandığı mevcut Bluetooth sürümü v4.2 Düşük enerjilidir. V4.2 Düşük Enerjili, aygıtların daha önce hiç olmadığı kadar verimli iletişim kurabildiğinden önceki sürüme göre büyük bir yükseltmeydi, bu da daha düşük güç tüketimine neden oldu. Son zamanlarda, bazı amiral gemisi akıllı telefonlarda yer alan ve önümüzdeki yıl piyasaya çıkan tüm yeni akıllı telefonlara entegre olacak olan Bluetooth sürüm 5’e yönelik bir güncelleme yapılmıştır. Yeni sürüm, daha az enerji kullanarak, gerçek yaşam testlerinde 100 metreyi aşkın bir alanı kapsıyor. Bu hızla büyüyen Bluetooth izleme pazarı ve teknolojisi için büyük bir destek olacak, çünkü birisinin kayıp izleyiciyi bulabileceği mesafe çarpılacak ve kullanıcılar pil tüketimini daha da azaltacak şekilde uygulayacak. Bluetooth sürüm 5, MyTrackNet için büyük önem taşıyor çünkü Bluetooth izci kullanıcıları için evrensel bir çözüm olacaktır.

Mali Analiz

MyTrackNet’in benzersiz pazarlama noktası, izleyici cihazına sahip milyonlarca kullanıcının herhangi birine tek bir birleşik ağ altında bağlanacak bir uygulamanın sağlanması olacaktır. Bunun üzerine, MyTrackNet, bir parçanın alınmasına yardımcı olması veya akıllı telefonlarını kullanarak yardım alabilmeleri için ağa bağlanan bir izci cihazı olmayan kişilere imkân vermekle kalmayıp, teşvik etmesini sağlayan tek şirket olacaktır. Buna ek olarak mytracknet kendı ızcı cıhazlarına sahıp olmayanların ağa katılarak bır öğe bulmasına yada teslım etmesınei sağlayan tek şirkettir. Bu mytracknet kullanıcı sayısını tahmın edılemez sekılde arttıracaktır. Proje, günlük ihtiyaçları karşılayan mevcut bir günlük networkı ağı tarafından önceden hazırlanmıs uygulamalarla hazır bir piyasada çalışacaktır.

Pazarlama

MyTrackNet önceden var olan ve büyüyen bir pazara girerek ve mevcut pazarın kusurlarını tanımlamış , kamuoyunun bu sorunlara yönelik çözümlerin farkında olmasını ve daha önce keyif aldıkları hizmetlerin en üst düzeye çıkarılabileceğini anlamasını ve daha iyi sonuçları daha hızlı vermesini sağlamayı amaçlar. Mevcut topluluklar, MyTrackNet ağının, zaten kullandıkları platformlar ve siteler aracılığıyla sağladıkları rekabet avantajlarını öğreneceklerdir. Bluetooth izci kullanıcıları, onlara ulaşmamızı kolaylaştıracak halı hazırda birçok topluluğa katılmış durumdalar. Forumları, blogları, YouTube kanallarını ve Facebook gruplarını kullanarak, MyTrackNet’in kullanıcılara şu anda karşılaştıkları mevcut sorunlara sunduğu çözümleri netleştirip ileteceğiz . Aynı zamanda, ağın etkinliği ve kapsamı, MyTrackNet’in en güçlü reklamı olacaktır. MyTrackNet’in yaklaşacağı başka bir kullanıcı grubu, bir izleme cihazına sahip olmayan kullanıcılardır. 6 milyardan fazla akıllı telefonu kullanan bu büyük grup, MyTrackNet’in sağladığı avantajlar ve teşviklerle ayrı ayrı reklam grupları aracılığıyla hedeflenecek.

MyTrackNet hedef gruplarından bazıları şunlardır:

Hayvan refahı insanları ve organizasyonları
Sokaklarda çalışan ve hareket eden insanlar
Akıllı saatli olsun olmasın aktif / spor kullanıcıları
Ek gelir (pasif veya aktif)

Mytracknet ıcın kullanıcı havuzu

 

Gelir akışları

Reklâm

Dünyada tahmini 10 Milyon izci kullanıcısı var. MyTrackNet, ayrılmış ve kilitli ağlar olan CrowdGPS sistemi hakkında büyük bir endişeyi gidermekte ve mevcut tracker kullanıcılarına ilave özellikler getirmektedir. Bu topluluğun MyTrackNet’in olasılıkları hakkında son derece hedefli reklamları sayesinde, kısa vadede% 50 penetrasyona (5 milyon kullanıcıya) sahip olabiliriz.

İstatistiklere göre, bir oyun uygulaması için elde ettiğiniz her kullanıcının bize 2 başarılı tavsiyede bulunmasını bekleyebiliriz. MyTrackNet izci kullanıcılarına yardımcı olacak ve onlara öğelerini izlemelerine yardımcı olmak için hazır olan kullanıcıların olduğu yoğun bir ağı görmelerine izin verecek bir uygulamadır. Ayrıca MyTrackNet, bir şey bulup bulmadığına veya Bluetooth izleyicisine sahip olup olmamasına bakmaksızın, uygulamayı çalıştıran kullanıcıları ödüllendirecektir. Bu gerçekleri göz önünde bulundurarak başarılı başvuru sayısı 2’nin çarpımı hakkında konuşabiliriz Ancak, iyimser olmayan bir hesaplama yapmak için, başvuru sayısını 3’e ayarlayabilir ve kaç tane kullanıcının platformumuza katılacağını hesaplamak için matematik yapabiliriz kısa vadeli Bluetooth izleme topluluğu kullanıcı havuzundan

yönlendirmeler (5m X 3) + 5 milyon izleyici kullanıcısı = 20 milyon kullanıcı

Bir uygulama için kullanıcı başına ortalama gelir (ARPU) yalnızca reklamlara dayalıdır ve aylık 0,04 $’dır. Bluetooth izci kullanıcılarının çoğunluğu ABD, İngiltere ve Avrupa’da ve bu bölgeler dünyanın geri kalanında reklamdan daha karlı olduklarından, bu kullanıcıların ortalama ARPU’dan daha karlı olduklarını kabul edebiliriz. Ortalama kullanan iyimser olmayan bir hesaplama şu şekildedir:

20 milyon kullanıcı X 0.04 $ = 800.000 $

Diğer tavsiyeleri dikkate almazsak, yalnızca izleyici kullanıcıları topluluğundan gelen reklamlardan ayda 800k $ ‘dan kısa vadeli bir gelir elde edebiliriz.

Elimizden geldiğince ulaşabileceğimiz başka bir çok kullanıcı havuzu var ve bu akıllı telefon ve aktif bir internet bağlantısı olan kullanıcılar, bu nedenle temelde dünya çapında 6,1 milyar kullanıcı. Akıllı telefon kullanıcılarının olası penetrasyonlarını ve gelirlerini doğru bir şekilde tahmin edemediğimiz halde, bu kullanıcıların büyük kısmı, kullanıcıyı entegrasyona ihtiyaç duymadan ödüllendiren ve kendisine ve diğerlerine kayıp öğeleri geri getirmeye yardımcı olan bir uygulama kurmak isteyecektir.

İşlem ücretleri

MyTrackNet, platformda gerçekleşen her işlem için bir ücret talep eder (% 2-6). Bu işlemler aşağıdakilerden oluşabilir:

-Ödül Sisteminden MTN alan veya bir ödül maddesi bulunan ve bunları değiştirmek isteyen kullanıcılar.
– Ödül Sisteminden MTN’ye sahip olan veya bir ödüllü öğe bulan ve bunları değiştirmek isteyen kullanıcılar.
– MTN’yi başka bir kişiye veya bir değişim platformuna aktarmak isteyen kullanıcılar.

 

Bluetooth izleme cihazı

Bluetooth izci cihazı, daha değerli cihaz ve mülkleri koruyabilmesi açısından büyük bir yardımcı programla nispeten küçük ve uygun fiyatlı bir cihazdır. Bir izci cihazının üretim maliyetleri de oldukça düşüktür (toplam maliyet 0,80 $ ila 2,50 $ arasında değişir) ve 25-30 $ perakende fiyatı ile bazen% 1000’den fazla büyük bir kar marjı sağlar. MyTrackNet, en yeni Bluetooth sürümü 5.0’ı kullanan ve MyTrackNet ağının desteğiyle güçlendirilen ilk tracker cihazlarından biri olacak olan kendi cihazını üreterek bu pazara giriyor.

 

 

 

Ön ICO

$ MTN (mytracknet token)

Mytracknet TOKENİ ($ MTN) MyTrackNet platformunun yakıt kaynağıdır. MTN $ ile herkes, kaybolan bir öğe için bir ödül verebilir, premium özelliklere abone olabilir veya bizlerden ve ortaklarımızdan izleyiciler ve diğer çeşitli öğeler alabilir. $ MTN kullanmaya istekli oldukları takdirde, ürünlerini platformumuza tanıtmak isteyenler için de bir indirim yapacağız. Mytracknet token, toplam 100.000.000 coin içeren, yeniden üretilemeyen bir Waves Platform tokenidir

Geri alım mekanizması

$ MTN, mytracknet’imizin ödül sisteminin yakıtı olduğundan, MTN’nin sabit bir havuzunu idame ettireceğiz ve bunu yapabilmek için, simge bazlı ancak bunlarla sınırlı olmayan çok güçlü bir geri alım mekanizması tasarladık:

Ücretler
Her işlem için % 2 ila% 6 aralığında bir ücret olacaktır. Bu aralık, işlem türüne ve dahili veya harici olup olmadığına bağlı olacaktır.

Herkes, mytracknet ürünlerimiz (izci cihaz ve aksesuarları) veya ortaklarımızın ürünleri (gömülü izci, elbise, kahve veya çanta gibi iş ortaklarımızın sattığı diğer ürünlerle) için $ MTN değişimi yapabilir. $ MTN kullanan kullanıcılar bir indirim elde edecek.

 

Piyasadan geri alım
Mytracknet’in gelirinin büyük bir kısmı profesyonel tüccarlar tarafından ödül sistemimize yakıt kazandırmak için DEX’den ve diğer borsalarda $ MTN satın alarak piyasaya sürülecek.
MyTrackNet’inizin geri alım mekanizmasından 10.000.000 MTN’yi her alışında % 0.5 farklı bir havuzda ayrılmış olacak ve katılımcılar için bir ödül olarak pazarlama ve reklamcılık etkinlikleri için kullanılacaktır.
Ayrıca, token sahiplerimize ve uzun vadeli destekçilere, geri kazanılan tokenlerin % 1-5’ini ödüllendirmek için, her döngüde POS model çalışmasıyla aynı orantılı olarak kendilerine geri gönderilecektir.

 

Ön ICO yapısı

ICO öncesi yatırımcıların, 11 milyon $ MTN (+ Bonus) yatırım yapma fırsatı bulacakları gibi, Waves kullandıklarında da % 15 tutarında bir bonus alacaklar. Ön ICO sırasında aşağıdaki kripto para birimleri kabul edilecektir:
Bitcoin
Waves
Ethereum
Litecoin
tokenlerin fiyatı ICO web sitesinde duyurulacaktır.

ICO öncesi fonların dağılımı

 

 

 

 

 

 

 

Yol Haritası

 

MyTrackNet ekibi üyeleri

 

aşağıdaki feragatnameyi okuyun

 

Bu MyTracknet Teknik İncelemesi sadece bilgi amaçlıdır. Mytracknet, bu teknik incelemenin doğruluğunu veya sonuçlarını garanti etmez ve bu teknik inceleme “olduğu gibi” sağlanır. Mytracknet, (i) pazarlanabilirlik, belirli bir amaca uygunluk, uygunluk, kullanım, unvan veya hak zimni dahil olmak üzere ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere aşağıdakileri içeren herhangi bir ifade, ima, kanuni veya diğer herhangi bir beyan ve garantiyi reddetmez ve açıkça reddetmez: ihlali; (ii) bu teknik raporun içeriğinin hatasız olduğunu; ve (iii) bu tür içeriklerin üçüncü taraf haklarını ihlal etmemesi. MyTrackNet ve bağlı kuruluşları, bu tür bir belgeye veya bu belgede yer alan içeriklerden herhangi birinin kullanılması, bunlara atıfta bulunulması veya bu tür hasarlardan şüphelenilmesi durumunda ortaya çıkabilecek herhangi bir zarardan sorumlu değildir. Hiçbir durumda, MyTracknet veya bağlı kuruluşları, doğrudan veya dolaylı, dolaylı, telafi edici, arızi, fiili, örnek niteliğinde, cezai veya özel herhangi bir tazminat, kayıp, yükümlülük, masraf veya gider için herhangi bir kişi veya kuruluştan sorumlu olmayacaktır. iş, gelir, kâr, veri, kullanım, iyi niyet veya diğer maddi olmayan kayıplar da dahil ancak bunlarla sınırlı olmaksızın bu white paperda veya burada bulunan içeriklerden herhangi birinin kullanımı, bunlara referans olması veya bunlara güvenmesinden sorumlu olmayacaktır.

Yukarıda bahsedilen “satın alma mekanizması”, mytracknet’in platform kullanıcılarını ödüllendirebilmesinin tek yoludur. Bu mekanizmanın, mytracknet whıte paperında olması ve hisse, hisse senedi veya diğer menkul kıymetleri içeren geleneksel veya diğer geri alım programları ile ilgisi bulunmamasının tek nedeni budur ve amaçları esas olarak yatırımcılar için karları garanti altına almaktır. Mytracknet, herhangi bir koşulda, herhangi bir şekilde, tokenlerını satın alıp bunlarla etkileşim kurarak kâr vaat edip etmeyeceğini garanti etmez. token ticaretinde büyük riskler var ve sadece deneyimli veya profesyonel tüccarlar tarafından ve yalnızca projenin ve yerel yönetimlerin yasalarının ayrıntılı bir araştırmasının ardından yapılır.

MTN veya mytracknet platformumuz tarafından kullanılan herhangi bir token İşlevsel token’dir ve Token’lerimiz, mytracknet Platformumuzdaki hizmetlere ve mallara erişimi temsil ettiğinden, herhangi bir Tokenized Security türü olarak düşünülmemelidir. Müşteri Edinme Stratejimiz geniş kapsamda olup istenen tüm pazarlara ulaşmamızı ve kullanıcı tabanımızı büyütmemizi sağlamak için ürün yol haritamızla uyumludur. Satın alma belirteçleri önemli oynaklık ve riskler içeriyor ve daha da önemlisi Şartlarımıza ve Token Satışlarına göre tokenlerimizi almak için Katılımcılar spekülatif yatırım amacıyla coın gönderemiyorlar. Ayrıca, doğasındaki risk sebebi ile piyasa likiditesi garanti edilemez ve herhangi bir token değeri tamamen kayba uğrayabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir