Haberler Waves Üzerindeki Emtia'lar

OCEAN LAB POS4ALL

OCEAN LAB

Ocean lab waves platform alt yapısını kullanan ve block chaın teknololojısını gelıstırmek üzere araştırma ve geliştirme labaratuarı olarak avrupada kurulmui ilk merkezdir. OCL ıco bıtmıs olup gelıstırmelere başlamış ve OCL tokenler waves lıte clıent te an itibari ile alınıp satılmaktadır.

token sembolu =$OCL Oceanlab
toplam supply = 50m token

web sitesi=https://www.oceanlab.eu/

ocean lab ın ılk önemli geliştirmesi https://gravit.ws/ sitesidir. site waves platform istatistiklerini ve platform transferlerini vs vs kaydetmektedir.

Ocean Lab en önemli geliştirmesi yeni yayınlanan. POS4ALL sistemidir.

POS4ALL NEDİR:

Bildiğiniz üzere waves platformda LPOS sistemi vardır. Yanı elinizde bulunan waves leri madencı havuzuna kiralayarak leasing pos yani pos madenciliği yapıyorsunuz. WAVES platormda şu ana kadar LPOS sistemi sadece waves için kullanılabiliyordu. OceanLab ın geliştirdiği POS4ALL sistemi sayesinde WAVES PLATFORM’da bulunan her token POS sistemi ile çalışabilecek.

NASIL ÇALIŞIR?

Token yaratıcıları yada proje sahipleri POS4ALL sistemine tokenlerini ve dağıtım parametrelerini belirtirler. Ve sistem otomatik olarak bu belirtilen parametrelere göre token sahiplerine POS madencilik dağıtımı yapar. Ayrıca POS4ALL sistemini kullanmak ısteyen projelerın cuzdanlarında 10000 den fazla OCL varsa daha az ücret sistem ücreti öderler. buda projelerin sistemi daha cok kullanmaya baslaması ıle markette daha az ocl olmasını saglayacak.

Yani eğer waves platformda bulunan x bir coin POS4ALL sıstemını kullanırsa, x coını elınde tutan tüm holderlarına ayarlanan parametrelere göre faiz verilecek. bu durumda x coının aırdroplarıda OCL token holderlara yapılacaktır.

ayrıca OCL holderlara da yine X tokenden belirli bir yüzde verilecek her dağıtımda.

Fee’ler nedir ?

fee’ler otomatik olarak kesilecek. dağıtılımı yapılan her tokenin %2 si ocean lab ekibine transfer olacak.  dağıtılan tokenlerin %0,5 lik kısmı OCL holderlarına dağıtılacak. Eğer sistem 1000 den fazla token dağıtırsa ekstra olarak 25 token fee olarak alınacak.

kişisel fikrim WAVES PLATFORM yeni dex gelmesi ile birlikte yeni yeni projeleri kendisine çekecek ve platorm üzerinde birçok proje çıkıcaktır. Ve bu projelern şahsi fikrim hemen hepsi POS4ALL sistemini kullanacaklardır. Komple bir win win sistemi. Orta ve uzun vadede waves platorma yakıt kaynağı olacak ve çok iyi yerlere gelecek bir proje gibi gözüküyor OCEAN LAB.

Twitter: @oceanlab_eu https://twitter.com/oceanlab_eu
Facebook: https://www.facebook.com/oceanlab.eu/
Slack: https://wavesplatform.slack.com/ #oceanlab
To join Waves Platform on Slack: http://wavesplatform.herokuapp.com/
Telegram:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir