Waves Üzerindeki Emtia'lar

Primalbase:Teknoloji Topluluğu İçin Dağılımlı Çalışma Alanları

Paylaşılan ofis alanı blokchaın inisiyatifi İCO’su inanılmaz bir başarıydı ve Tokenleri 3.100 BTC’ye 24 saatten kısa sürede sattı.

Primalbase’in ICO kampanyası başarıyla tamamlandı. Ekip, iş modelinin gücünü fark eden yatırımcılara – tokenlerin çoğunluğu 1. Gün bonusu olarak 3 BTC fiyattan 1.000 token satıldı. Talep yüksekti ve birçok yatırımcı kaçırdı.

‘Bu projeye erkenden katılan herkese çok minnettarız ve bu projeye güçlü destek sağlıyoruz. Eserinizi zamanında güvence altına alamadıysanız, proje gelişmeleri ve genişlemeleri hakkında bilgi sahibi olmak için lütfen posta listemize abone olmaya devam edin. Daha fazla PBT satışı yapılmayacak olmasına rağmen, PBT’nin mevcut yatırımcılar için değerini artırmaya yardımcı olacak ve yeni katılımcılar için avantajlar sağlayan tamamlayıcı projeler başlatılacak. ‘- Primalbase Ekibi

Kısmen Ethereum’un yüksek hacimli ve yoğunluklu ICO’lar ile baş edebilme yeteneği ve bu kadar güçlü bir fiyat artışından sonra doğal uyarı üzerinde endişeleriyle kısmen katalize edilen kripto piyasasındaki duraksamaya rağmen, blok zincir halka arzları her zamanki gibi popüler kalmaya devam ediyor .

Waves, yakında bir başka önemli ICO’ya ev sahipliği yapacak: Starta, düzenli yatırımcıların 21 erken dönem start-up ile VC fırsatlarına erişmesini sağlayan bir projedir.

Waves’in CEO’su Sasha Ivanov, “Kripto piyasalarının iniş çıkışlarına rağmen ICO teknolojisine sürekli bir ilgi duyuyoruz” dedi. ‘ICO’ların kalması için burada oldukları açık ve blokchaın teknolojisi konusunda büyük bir yeni ilgi kaynağı olmuştur. Primalbase’in ICO’nun başarılı olduğunu ve projenin Waves platformunda barındırılan büyüyen girişim listesine eklenmesinden memnunuz “dedi.

Bu arada, Primalbase’i bu istisnai sonuçtan dolayı tebrik ediyoruz ve onlara gelecek için en iyi dileklerini sunmak istiyoruz!

Daha fazla bilgi için,

www.Primalbase.com

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1957867.0

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1930971

adreslerini ziyaret edin.

 

kaynak:http://wavescommunity.com/primalbase-crowdsale-ends-after-one-day-and-over-3000-btc-raised/

AztecGoldHero

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir